četrtek, 12. januar 2012

Leto je hitro naokrog ...

… in nič drugače ni bilo z letom, ki ga je knjižničar Tadej preživel z vami, dragi pravljični ustvarjalci.

Namenili ste mi že nekaj lepih poslovilnih besed, a obveščam vas, da še zdaleč nisem rekel zadnje besede! Z veseljem bom pravljično ustvarjalnico obiskoval še naprej in verjamem, da nas čaka še veliko lepih skupnih uric!

Naučili so nas, da ima leto 12 mesecev. Vsak izmed mesecev je po svoje »muhast«, a po drugi strani tudi prijazen in dobrodušen gospod. Tudi pravljica, ki smo jo tokrat prebrali, nam sporoča, da vsak mesec v letu ponuja nekaj čisto svojega, edinstvenega in posebnega. Prav je, da ponujeno vzamemo z odprtimi rokami – če pa kakšen mesec kakšnih stvari nima na zalogi, pa tudi ne smemo biti preveč žalostni; morda pa te stvari pridejo v naslednjem mesecu!

No, da pa med čakanjem ne bi pozabile na stvari, ki nam jih dolguje prejšnji mesec, smo se SOVICE OKE odločile, da bomo v našem ustvarjalnem kotičku tokrat napravile svoje lastne stenske koledarje z vsemi meseci v letu. Na njih bomo čez leto zapisovale vse, kar bi nam lahko ušlo iz spomina, a na to nikakor ne smemo pozabiti. Upamo in verjamemo, da nam bodo zapiski prišli prav v čisto vsakem izmed dvanajstih mesecev v letu!








Vaši pravljičarji!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Veseli bomo vašega komentarja!