četrtek, 27. oktober 2011

Grozovitoooooo

Sovice Oke so prejšnji teden že pričarale strašljivo vzdušje v našo knjižnico. A GROZNI GAŠPERJI jim ta teden nismo ostali ničesar dolžni. Prav nič namreč ne bi bili grozni, če ne bi tudi mi prispevali k strašljivi podobi naše knjižnice!

Najprej smo ugotovili, da ima naša čarovnica Winnie spet težave s svojo čarovniško opremo – prejšnji teden ji je ponagajala čudežna preproga, tokrat ji nagaja čarovniška palica. Po pomoti jo opere v pralnem stroju, zato z njo ne more izvesti svojega najnovejšega trika. A kot je naši čarovnici že v navadi, s kančkom iznajdljivosti in pomoči zvestega mačkona najde izhod iz vsake, še tako hude stiske!

In tudi Grozni Gašperji smo dokazali, da smo zelo iznajdljive sorte. V roke smo vzeli škarje in papir in se potrudili, da so duhci, ki so jih prejšnji teden izdelale Sovice Oke, dobili družbo nad knjižnimi policami. Od tod bodo s svojimi veliiikimi očmi oprezali za vsakomer, ki se v knjižnici ne bo obnašal lepo. Pazite, da vas ne zasačijo pri kakšni nespodobnosti!

Po počitnicah v sredo, 9. novembra, bodo brale in ustvarjale SOVICE OKE.
Vaši pravljičarji!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Veseli bomo vašega komentarja!