četrtek, 20. oktober 2011

Pošaaaastno!


Bliža se noč čarovnic, dan, na katerega po svetu korakajo pošastki, zverinice, duhci in ostala grooozna bitja iz naših sanj. Zato smo se tudi SOVICE OKE odločile, da se na našem drugem srečanju posvetimo vsemu, kar je na tem svetu strašnega, strašljivega in oh in sploh groznega!

Najprej smo poslušali pravljico o čarovnici Winnie, ki za darilo dobi preprogo, a z njo ni kaj preveč zadovoljna. Preproga ji neprestano uhaja, se zapleta med perilo in celo meni nič tebi nič odleti v zabaviščni park! A Winnie se ne da – pokaže, da lahko še tako neuporaben predmet z malo čarovnije spremenimo v – uporabnega!

In pravi mali čarovniki smo bili tudi mi. Iz papirja smo izrezali trakove in jih oblikovali v dooolge roke. Nato smo vzeli papirnate krožnike in nanje narisali veliiike oči, veliiiika usta in glej ga zlomka – nastali so pravi pravcati duhci, prav takšni kot smo si jih zapomnili iz naših sanj! 













Nekateri smo pošastke odnesli domov, drugi pa so jih razstavili v naši knjižnici, ki je že povsem v strašljivem vzdušju.
Vaši pravljičarji!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Veseli bomo vašega komentarja!